Cum cumpar?

Alegeti produsele pe care le doriti

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau folositi functia cautare. Cand ati identificat produsul pe care il doriti apasati butonul align box

Cosul dvs de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi automat directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Daca doriti sa adaugati si alte produse in cosul dvs puteti folosi butonul Continua Cumparaturile.

align box

Pentru asistenta offline sau pentru a comanda fara sa va faceti un cont puteti suna la numerele afisate pe ecran si operatorii GBC vor prelua comanda dvs. Acest serviciu este valabil de L-V intre orele 09.00-18.00.

Autentificare sau creare cont

Pentru a putea plasa comanda dvs trebuie sa va inregistrati la contul dvs sau sa va creati un cont nou.
align box
Sa va creati un cont nou pe siteul nostru dureaza maxim 1-2 minute si puteti inregistra datele companiei daca doriti facturare pe firma si pana la 7 adrese de livrare din care sa selectati pentru fiecare comanda.
De asemenea, veti primi notificari despre stadiul comenzilor dvs si aveti acces nelimitat la istoricul comenzilor dvs. Va pastram de asemenea continutul cosului dvs pana la urmatoarea vizita in cazul in care acesta contine produse si nu ati finalizat comanda.
GBC este operator de date cu caracter personal inscris la ANSPDCP cu numarul 11551 si asigura confidentialitatea datelor dvs. Mai multe puteti citi in pagina Politica de Confidentialitate .

Modalitatea si adresa de livrare a produselor

Puteti alege o alta adresa de livrare decat cea cu care ati inregistrat contul folosind functia Modificare Adresa
Puteti selecta una dintre optiunile de livrare afisate.
Daca aveti observatii sau adnotari pe care vreti sa ni le transmiteti folositi campul Instructiuni Speciale pentru a trimite informatiile dorite.
align box

Modalitatea de plata a produselor

Puteti alege o alta adresa de facturare decat cea cu care ati inregistrat contul folosind functia Modificare Adresa.
Puteti alege din modalitatile de plata afisate pe cea convenabila dvs.
Dupa plasarea comenzii un operator va confirma comanda dvs si va va remite factura proforma.
Daca aveti observatii sau adnotari pe care vreti sa ni le transmiteti folositi campul Instructiuni Speciale pentru a trimite informatiile dorite.
align box

Confirmarea comenzii

Puteti vizualiza datele comenzii dumneavoastra si edita informatiile introduse.
Confirmati comanda dvs apasand butonul Confirma Comanda.
Veti primi un email automat de confirmare. Dupa primirea acestui email comanda dvs este deja in lucru. Un operator GBC va va anunta in cat minute/ore puteti ridica sau vi se pot livra produsele.
align box

Salvarea datelor

Toate comenzile dumneavoasta cu toate detalii despre livrare sunt salvate pe serverele noastre.
Veti putea revedea la fiecare vizita statusul comenzii dumneavoastra in timp real incluzand data, modalitatea de livrare si multe altele precum si istoricul complet al comenzilor dumneavoastra accesand Contul Meu



Pentru orice detalii suplimentare contactati GBC Exim