Referinte

GBC® este lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrare a solutiilor audio-video, avand parteneriate strategice cu o multime de producatori de renume din domeniu: Sony, Panasonic, Extron, Chief, Projecta, Infocus ori Ctouch sunt doar cativa dintre acestia. ​Suntem astfel pregatiti sa oferim solutii state-of-the-art, perfect integrate arhitectural, atat in domeniul audio-video, cat si in ceea ce tine de securitate si siguranta. Realizam concept, design, planificare, executie, implementare, mentenanta si service.


Sub motto-ul True Value Added Distribution, ne-am construit reputatia in baza multiplelor proiecte in domenii variate precum administratii locale, guvern, banking, corporate, telecom, turism, HoReCa ori educatie, dar si datorita stocului impresionat de echipamente si accesorii, disponibile pentru livrare imediata.​

Pentru solutii complete din domeniul AV sau pentru instalarea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, ne puteti scrie la adresa info@gbc.ro sau vizitati sectiunea contact.

Referinte GBC: