Tabla Interactiva Smart IQBoard S060, 128 x 98 cm, diagonala 60"

Cantitatea dorita:
Suport telefonic:
021 667 26 41

Yahoo MessengerYahoo! Messenger
Imagini cu titlu informativ

  • Model: S060
  • Greutate: 14.1 Kg
  • Bucati in Stoc: 3
  • Producator: IQBoard

doar: 3.320,10Lei
(TVA inclus)

Tabla Interactiva Smart IQBoard S060, 128 x 98 cm

Descriere:

Tabla interactiva Smart IQBoard PS este un sistem interactiv de tip touch special conceput pentru mediul educational sau business. Foarte usor de folosit prin conectarea USB cu un computer si un videoproiector a carui imagine este proiectata pe tabla, IQBoard va transforma spatiul de lucru intr-un mediu de pregatire dinamic aducand un nou nivel de interactivitate.

Tehnologie:

Cu ajutorul tehnologiei rezistive, de pe tabla IQBoard poate fi rulata si controlata orice aplicatie, prin simpla atingere a tablei cu orice obiect, inclusiv cu degetul. Pur si simplu atingeti tabla iar functiile mouseului vor fi realizate cu degetul. Astfel veti putea scrie cu cerneala digitala sau veti putea controla aplicatiile computerului direct de pe suprafata tablei. In plus, tabla IQBoard beneficieaza de functiile de tip: touch recognition - scrieti, selectati si mutati obiectele cu degetul sau markerul si stergeti ceea ce a fost desenat cu palma; hand-writing recognition – recunoasterea scrisului de mana si convertirea in scris electronic.

Realizata din materiale solide IQBoard s-a dovedit a fi extrem de rezistenta in multiple medii de lucru. Suprafata tablei este elastica fiind rezistenta la rupere si optimizata pentru videoproiectie. In comparatie cu orice alta tabla IQBoard functioneaza in parametrii optimi si in cazul in care suprafata acesteia a fost afectata: zgariata, taiata etc.

Software

Pentru ca totul sa fie mai usor tabla interactiva IQBoard vine cu software dedicat in limba romana cu posibiltatea de selectare si a altor limbi de circulatie internationala, gratuit pentru un numar nelimitat de utilizatori. Cu o inferfata intuitiva, o librarie cu o multime de aplicatii interactive utile sau posibilitatea de integrare cu aplicatii Microsoft Office software-ul IQBoard este perfect pentru orice domeniu.

Specificatii tehnice Tabla interactiva Smart IQBoard S060:

Tehnologie Rezistiva; controlul aplicatiilor computerului prin atingerea sufrafetei tablei cu degetul, stylusul sau orice alt obiect
Rezolutie 9600 x 9600
Dimensiuni 128 x 98 cm
Diagonala 148.6 cm
Acuratete 0.05 mm
Tip proiectie Din fata
Rata procesare semnal 480 dot/s
Transmitere semnal 8m/s
Calibrare 4, 9 sau 20 de puncte
 
Presiune senzitiva >10g
Anti-interferenta Nu interfereaza cu campuri electromagnetice
Alimentare Prin cablul USB conectat la computer
Montaj Perete; optional stand mobil
Accesorii incluse Cablu USB 10m, 2 markere, suport marker, accesorii pentru montaj pe perete, software
Accesorii optionale Suprafata care permite scriere cu marker de tip dry, butoane laterale pentru acces rapid al comenzilor, conexiune wireless RF, cablu extensie USB, suport culisabil mobil sau de perete, incinte acustice cu USB decoder
Software Disponibil gratuit in limba romana pentru un numar nelimitat de utilizatori
Update gratuit pentru noile versiuni aparute
Flipchart digital pentru a lucra simultan pe mai multe pagini
Integrare cu aplicatiile Microsoft Office
Inregistrare in timp real a prezentarilor
Functii disponibile: scriere, stergere, selectare, mutare, rotire, dimensionare, captura ecran, blocare acces neautorizat
Recunoasterea scrisului de mana si convertirea in scris electronic 
Sistem de operare Windows XP/2003/Vista/7, Linux, Mac

 Comenzi telefonice:

GBC Telefon Fix 021.667.2641
Vodafone 0372.722.222
Cantitatea dorita:


Produsul Tabla Interactiva Smart IQBoard S060, 128 x 98 cm, diagonala 60" a fost adaugat in catalogul nostru marŝi 30 noiembrie, 1999.

Pentru mai multe detalii privind produsul Tabla Interactiva Smart IQBoard S060, 128 x 98 cm, diagonala 60" va rugam vizitati pagina producatorului.